Home / Kurser

Kurser

Fordybelse og udfordringer

Fortællle Akademiet
Fortælle Akademiet tilbyder fordybelse og udfordringer for enhver, der ønsker at udvikle fortællinger og fortællestil, hvad enten du allerede er fortæller eller gerne vil lære at fortælle. 
Fortælle  Akademiet indeholder 8 moduler á 4 døgn over 2 år. Du vælger selv om du ønsker at deltage på alle 8 moduler eller enkelte moduler, der indeholder lige det du har brug for.
Læs mere på: http://fortaelleakademiet.dk/

Salsa - cubansk sang, dans og musik
Ugekursus på Vestjyllands Højskole: 13. - 19. juli 2019
Dyk ned i den cubanske kulturs skattekammer og få undervisning i både dans, musik og sang. Oplev salsa, timba, son, chachacha og andre stilarter, der udspringer fra en af verdens rigeste musik- og dansekulturer: Den cubanske. På Vestjyllands Højskole danser, synger og spiller vi cubansk. Og vi taler, lytter og lærer om den cubanske kultur.
Læs mere på: https://www.kortekurser.dk/

Flamenco - sang, dans og musik
Ugekursus på Vestjyllands Højskole: 3. - 9. aug. 2019
Flamenco musikken, sangen og dansen er sigøjner, arabisk og europæisk kultur. I workshops arbejder vi med alle dele af flamencokulturen og udtrykket – og vi spinder det ind i den danske højskoletradition; blandt andet i morgensamlinger og aftenarrangementer, hvor vi gennem fortælling og foredrag beskæftiger os med intet mindre end ”Lidenskab”.
Læs mere på: https://www.kortekurser.dk/

Pilgrimsvandring 
Ugekursus på Vestjyllands Højskole: 3-9. aug. 2019
Om du er åndelig eller ej, så kan du kalde dig pilgrim efter en uge på Vestjyllands Højskole! Hver dag vandrer vi med rum til fordybelse og vægten lagt på pilgrimmens syv inspirerende nøgleord; bl.a. stilhed, bekymringsløshed og langsomhed. I fem dage vandrer vi som ægte pilgrim med højt til himlen, ud i den vestjyske natur. Undervejs får vi fortællingerne og myterne om gravhøje, rakkerne og pilgrimme i middelalderen. Vi vandrer i landskabet omkring Ringkøbing; over Dejbjerg Hede, langs fjord og langs Vesterhavet.
Læs mere på: https://www.kortekurser.dk/

Argentinsk tango 
Ugekursus på Vestjyllands Højskole: 10.-16. aug. 2019
Længsel, passion og drilleri Tangoen er længsel og inderlighed, sensualitet og kontrollerede passioner. Den ene fører den anden gennem et væld af sjove og sindrige trinkombinationer. En dans, der på den ene side danses efter et bestemt system, og på den anden side danses frit og improviseret og er fyldt med drilleri, udfordring og tillid.
Læs mere på: https://www.kortekurser.dk/