Home / Kulturmøder

Kulturmøder

Kunst, kultur og samfund

Kulturmøder sker hver dag alle steder: 

Det lille møde hos købmanden, på biblioteket, hvor mange nationaliteter mødes, i de traditionsrige foreninger, til de store debatter på kultur og folkemøder. Det drejer sig om fællesskaber. Store og små. Jeg kalder det for Højskole i bevægelse

Højskolen er ikke bare et sted. Det er en livsform, et fællesskab, som kan bredes ud. Mine mange år i højskolen  med mangeartede højskoleerfaringer brænder jeg for at brede ud sammen med jer, der måtte have samme passion. Jeg kommer gerne ud og er med:  Fra begyndelsen, hvor I har en drøm, hvor der er brug hjælp til at udvikle og konkretisere ideer til at være agerende i kultur arrangementer. 

Teatret bag havet tager også gerne ud til jer med arrangementer, der kan skræddersyes specielt til jer, ligesom vi inviterer  til kultursaloner, samtale caféer, udstillinger m.m.

Inspiration

Folkeråd /Samtale café

Video: 
Et liv i balance 
af Ringkøbing-Skjern Kommune

Folkeråd er et gammelt grundvisk ord for det, vi i dag kalder en samtale café. Har i et emne, I gerne vil gå i dybden med f.eks. mellem lokal politikere og borgere, kommer jeg gerne og faciliterer.

Video: 
Kulturmødet på Mors 2013,
Danskerne findes i mange modeller:

Inspiration

Demokratisk dannelse / debat

Video:
Kulturmødet på Mors 2013
Debat "At lukke op"

For mig er det utrolig vigtigt, at så mange som muligt blander sig i den daglige debat. Jeg er en af stemmerne. 

Fællessang

At synge gør en glad og skaber et fællesskab. 

Ud i højskolesangbogen udfra en given vinkel, som enten I eller jeg bestemmer.